Godstransport

Godstransport

Vi transporterer alt på paller

Jørvi Transport er eksperter i distribution af gods i hele Danmark. Vi fragter hver dag flere hundrede paller – altid til stor tilfredsstillelse. Vi har eksisteret i over 50 år, og vi har lige siden begyndelsen haft øje for detaljen. Servicen og kvaliteten i vores arbejde er nøgleordrene som vores eksisterende kunder har været særligt glade for. Dét kombineret med altid konkurrencedygtige priser har gjort, at når først vores kunder har anvendt Jørvi Transport, så bliver de hvor de hører hjemme.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig. Hvad end I skal have fragtet én eller 100 paller om dagen, så er vi jeres foretrukne leverandør af transportydelser. Kontakt os i dag for en snak om jeres behov og ønsker. Vi sender altid gerne et uforpligtende tilbud på jeres fragtopgaver.

Kontakt Jørvi

Når og som det passer jer

Vi skræddersyer transportløsninger til dig, hvor vi kan afhente og levere, evt. samme dag, om natten, fra dag til dag og på et bestemt tidspunkt eller i et bestemt tidsrum overalt i hele landet. Vi aftaler med dig, om vi skal komme forbi dagligt og afhente varer, eller kun når du sender os bookinger i vores online booking system. Om dine kunder er erhvervsdrivende eller private sørger vi for leveringen, og ringer gerne i forvejen og fortæller vi er på vej.

  • Mere end 50 års erfaring i branchen
  • Service og kvalitet i fokus
  • Direkte distribution til dine kunder i Danmark
  • Digitale systemer og Track & Trace
  • Forskellige lastbiler – forskellige løsninger
  • Altid konkurrencedygtige priser

Farligt gods & fødevarer

Jørvi Transport er kvalificeret til at transportere farligt gods (ADR) af diverse UN-numre – og vi har gjort det i mange år. I kan derfor roligt lægge jeres transport af disse godstyper hos os.

Jørvi Transport er godkendt til transport af fødevarer af Fødevarestyrelsen. Vi har i en årrække haft denne godkendelse, og vi er altid blevet testet til største tilfredsstillelse af tilsynsførende. Vi transporterer på nuværende tidspunkt til alt fra dagligvareforretninger til private forbrugere. Du kan finde vores smiley og kontrolrapporter på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Kontakt Jørvi