Om Jørvi

Hvem er Jørvi Transport?

Grundlæggelsen

Jørvi Transport A/S blev grundlagt i 1965 af Jørgen Kristensen og hans hustru, Vibeke Høeg Kristensen, der altså tilsammen udgør konstellationen i virksomhedsnavnet, JørVi Transport. Den nyopstartede transportvirksomhed blev drevet ud fra hjemmet i Hjermind ved Bjerringbro, med blot én lastbil til rådighed. Denne lastbil havde sin første kørsel d. 2. marts kl. 06.00, da Grundfos skulle have fragtet gods fra Bjerringbro til Esbjerg. Dermed var fundamentet for den familieejede transportvirksomhed grundlagt, og det har kun gået fremad siden da.

Der kom fortsat flere og flere kunder til, mens vognparken også voksede en smule, i takt med at der blev ansat folk til at varetage de opgaver, som nu var blevet for mange til den selvstændige vognmand, Jørgen.

Nuværende ejer af og direktør i Jørvi Transport, vognmand Hans Jørgen Høeg, på sit kontor – med stifteren hængende på væggen.

Jørvi Transport anno 2019

I dag har Jørvi sin egen vognpark ved vores terminal, bestående af 14 biler, der bliver kørt af over 20 danske chauffører der gennemsnitligt har over 10 års erfaring. Der sidder fire personer på kontoret samt én elev. Vi er en moderne transportvirksomhed, der er meget fleksible og sætter kundens behov i forsædet. Fleksibiliteten udspringer i vores mellemstore størrelse, da vi er meget hurtigt omstillingsparate, kontra en stor organisation. Dog er vi ikke begrænset på kapaciteten, da vi i vores netværk har over 700 lastbiler, og vi siger sjældent nej til en opgave, hverken stor eller lille.